A7 Makelaars en het Coronavirus

Deel dit via:

Corona-virus en de makelaardij

16 maart 2020

Belangrijk!
Het kabinet heeft verregaande maatregelen genomen in de strijd tegen het Corona-virus, dat zich snel verspreidt door ons land. Dit heeft ook invloed op de makelaardij en ons kantoor. Wij nemen als kantoor onze verantwoordelijkheid en zullen alle noodzakelijke maatregelen treffen. Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen en taxaties plaatsvinden. Echter onder stringente voorwaarden.
Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM haar leden om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.

Voor onze en uw veiligheid hebben wij onder andere de volgende maatregelen genomen:
1. Onze makelaars en medewerkers geven geen handen en houden gepaste afstand.
2. Alle geplande afspraken kunnen tot nu toe doorgaan. Wij vragen het aan ons te melden als er gezondheidsklachten als koorts, keelpijn en/of verkoudheid zijn. In dat geval zullen wij de afspraak annuleren.
3. Onze medewerkers werken indien mogelijk zoveel mogelijk thuis.
4. Het kantoor is gewoon geopend, echter wij verzoeken iedereen om zoveel mogelijk via de e-mail, Whatsapp (06-23969141) of telefoon te communiceren. We willen zo min mogelijk bezoek op kantoor ontvangen.
5. Er vinden slechts individuele bezichtigingen plaats. Indien u wilt gaan kijken naar een huis verzoeken wij u vriendelijk om alleen met uw partner/ mede-koper te komen. Geen kinderen, bekenden etc. (Zie ook punt 2.)
6. Wij proberen zoveel mogelijk digitaal en op afstand af te handelen.

Wij hopen op uw begrip en zullen onze diensten blijven aanbieden zoals u van ons gewend bent.