Appelhof 17 A-B-C-D, Oudehaske

€ 425.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Op een kleinschalig bedrijventerrein in Oudehaske staat dit vrijstaande bedrijfspand met ± 400 m² opslagruimten en 640 m² kantoren. Op dit moment is het pand ingedeeld in 4 gescheiden bedrijfsruimten met eigen sanitaire voorzieningen en een eigen overheaddeur, wat deelverhuur of deelverkoop ook zeer aantrekkelijk maakt. Op het eigen terrein zijn circa 20 parkeerplekken aanwezig. Het buitenterrein is volledig verhard en omheind. De bedrijfshallen hebben een vrije hoogte van 3,24 m onder de balk. De overhead deuren zijn 3 meter breed en 2,94 hoog. De 1e verdieping is grotendeels ingedeeld als kantoorruimte.
Het pand is in 1994 gebouwd en is in het voorjaar van 2020 buitenom geschilderd. Verwarming middels heaters en 2 CV-ketels.

Ligging:
In het economisch hart van Friesland  op een  bedrijventerrein tussen Heerenveen en Joure. De locatie is zeer goed ontsloten gezien de ligging nabij de op- en afrit van de snelweg A7 en de A32.

Bestemming:
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijfsgebouwen ten behoeve van bedrijven onder de categorieën 1, 2 en 3.1 .

Indeling:
De oppervlakte van de totale begane grond is circa 540 m² bestaande uit kantoorgedeelte aan de voorkant met daarachter 3 bedrijfshallen. Tussenwanden kunnen indien gewenst verwijderd worden.
De verdieping (circa 500 m²) bestaat uit 7 kantoorvertrekken en een grote algemene ruimte. Toilet, douche en pantry is aanwezig.

Oppervlakten:
Totaal circa 1.040 m² vloeroppervlakte, waarvan 500 m² op de verdieping.

De leveringsakte dient gepasseerd te worden bij Smalbraak notarissen te Deventer.

Vraagprijs € 425.000,- kosten koper (koper betaalt 8% overdrachtsbelasting).
Aanvaarding in overleg en kan snel.