Ballingbuer 14 te Goingarijp

€ 700 per mnd, excl. € 200 voor g-w-e
Verhuurd
Gelegen aan open vaarwater
Deel dit via:

Op unieke plek tussen Joure en Goingarijp gelegen appartement op de begane grond van een karakteristieke boerderij met weids uitzicht over de landerijen, waar het heerlijk vertoeven is op het terras en het uitzicht reikt tot de Goingarijpster Poelen met daarachter het Sneekermeer. Aan de voorzijde is het vaarwater gelegen met mogelijkheid om een boot aan te leggen.

Indeling: entree via het terras of binnendoor via de deel, hal, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer met trapopgang, open keuken voorzien elektrische kookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast en afzuigkap. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een toegangsdeur naar het terras met fantastisch uitzicht.
1e Verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers.

Algemeen: het appartement is gelegen in een compleet gerestaureerde woonboerderij. Rondom de deel zijn twee gastenkamers (B&B) elk met eigen badkamer en toilet en tevens heeft de woonboerderij 3 comfortabele en sfeervolle appartementen met eigen terras waarvan nu 1 te huur wordt aangeboden.

Huurprijs: € 700,- per maand (excl. € 200,- voor de vaste lasten zoals gas, water en elektra)
Waarborgsom € 900,-
Huurperiode: Bij voorkeur minimaal 1 jaar.
Aanvaarding: per 1 januari 2021

Honden zijn toegestaan, katten niet, tevens mag er niet gerookt worden in het appartement.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak.