Binnendyk 25, Rottum

€ 335.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Zeer groot bouwperceel in het centrum van Rottum met vele mogelijkheden en fantastisch landelijk uitzicht aan de achterzijde. Riant erf met een diverse variatie aan bijgebouwen (circa 550 m²), groot verhard terrein en een perceel weiland van ± 75 m x 40 m. Er rust op dit moment een bedrijfsbestemming op het perceel. De boerderij is in maart 2019 door brand verwoest, de 3 muren van het voorhuis zijn blijven staan. Er is inmiddels een bouwvergunning voor herbouw aanwezig, maar kan ook naar eigen wens worden ingevuld.

Algemeen: totale perceelgrootte 7.860 m². Het perceel is gelegen aan de doorgaande weg tussen Rottum en Heerenveen. Aan de achterzijde van de woning is een groot terrein welke voorzien is van diverse schuren, garages en carport. Tevens is er een binnenplaats met geheel af te sluiten veranda voorzien van houtkachel, waar een gezellige verblijfsruimte gecreëerd is. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de sauna met douchevoorziening voor het optimaal ontspannen en genieten van het landelijke uitzicht. De te realiseren opstallen zijn nog in te vullen door de koper. De buitenmuren van het voorhuis van de voormalige woonboerderij zijn in tact gebleven. Een uitgebreide omschrijving van de bestemming is terug te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Rottum ligt ten zuidwesten van Heerenveen. In 2018 telde het dorp 690 inwoners. Naast de kern van het dorp kent het een relatief vrij groot buitengebied. In het noorden wordt het dorpsgebied begrensd door de Veenscheiding, in het oosten door de Engelenvaart en in het westen door de Rotstersloot.

Aanvaarding: in overleg.