Bramerstraat 32, Idskenhuizen

€ 175.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Sfeervol dorpscafé ‘De Koevorder’ met naastgelegen snackbar in het centrum van het gezellige watersportdorp Idskenhuizen.
Recreatiewoningen, zeilschool en jachthaven zijn in de directe nabijheid. Idskenhuizen heeft een actief dorpsleven.

Indeling: entree snackbar voorzien van koelvitrine en toegang naar het café. Het café is ook bereikbaar via een eigen entree en is voorzien van een bar en schuifdeur naar de zaal gelegen achter het café. Het zaalgedeelte heeft een eigen toegangsdeur. Openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde. Vanachter de bar is de keuken bereikbaar en tevens is in de hal de trapopgang naar de woning op de 1e verdieping. Vanuit het café is de toegang tot de toiletgroep met dames- en herentoilet. Vanuit de keuken is de bergruimte bereikbaar, deze loopt geheel door naar achter en op de berging aan de achterzijde is tevens een bergzolder aanwezig.
Woning 1e verdieping: overloop met kast voorzien van c.v.-opstelling en afzuiging keuken, badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken. Boven het woongedeelte is een bergzolder.

Algemeen: bouwjaar 1920 (nieuwe kap ± 1991), gebruiksoppervlakte wonen ± 55 m², gebruiksoppervlakte cafégedeelte met snackbar ± 178 m², perceelgrootte 296 m². De verwarming en het warm water geschiedt middels 2 c.v.-combiketels (Bosch uit 2009 en 2017). Het pand is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en geïsoleerd dak. De zaal achter het café wordt veel gebruikt voor het verenigingsleven in het dorp en het terras met de snackbar worden zomers door watersporters veel bezocht. Het dorpscafé is gelegen in het hart van Idskenhuizen en is tevens voor andere doeleinden te gebruiken.

Aanvaarding: in overleg.