Bramerstraat 48, Idskenhuizen

€ 258.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Midden in watersportdorp Idskenhuizen gelegen nieuw gebouwde 2-onder-1-kap woning met garage, welke in casco staat wordt opgeleverd. De achtertuin heeft vrij uitzicht over de landerijen en ligt aan (toekomstig) open vaarwater.

Indeling: entree, hal, meterkast, voorbereiding voor trap, woonkamer met schuifpui aan de tuinzijde, open keuken, bijkeuken met deur naar de tuin en garage met elektrische garagedeur.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers met grote dakramen, ruimte voor toilet en ruimte voor badkamer met dakkapel.
2e Verdieping: via schuiftrap te bereiken zolderberging.

Algemeen: bouwjaar 2019/2020, gebruiksoppervlakte wonen ± 112 m², inhoud ± 457 m³, perceelgrootte 518 m² en geheel geïsoleerd. De kozijnen zijn van kunststof en het dak is voorzien van pannen dekking. De verdiepingsvloeren zijn van beton. De woning is reeds voorzien van meterkast met groepenkast, gasmeter en watermeter. Verder is de woning casco. Keuken, badkamer, toilet, radiatoren en diverse wandafwerkingen dienen nog uitgevoerd te worden. De woning is gelegen in het centrum van Idskenhuizen aan de doorgaande weg. De diepe achtertuin dient nog aangelegd te worden. De sloot grenzend aan de achtertuin wordt binnenkort verbreed en doorgetrokken tot achter de tuin, dan is het mogelijk een boot achter huis aan te meren en van daaruit te varen naar het Koevordermeer (De Kufurd) en de overige Friese Meren.

Aanvaarding: in overleg.