Buorren 4, Terkaple

€ 350.000 k.k.
Verkocht
Gelegen aan open vaarwater
Deel dit via:

Op een fantastische locatie in het dorp aan open vaarwater gelegen boerderij op een royale kavel van 1.557 m². Vanuit de achtertuin is het Friese Merengebied goed aan te varen en is mogelijkheid om meerdere boten aan te leggen aan de eigen aanlegsteiger van ca. 24 meter.
De boerderij verkeert in een matige onderhoudstoestand en is uitermate geschikt om hier naar eigen inzicht een fraaie droomplek van te maken.

Indeling: entree, hal, woonkamer met bedstee en vaste kasten, gaskachel, eenvoudige keuken met gaskachel, trapopgang, slaapkamer, kelder, schuur/berging, bijkeuken met pantry en wasmachine-aansluiting, douche en separaat toilet, toegang naar de schuur met veestalling en hooiopslag.
1e Verdieping: open casco ruimte.

Algemeen: bouwjaar 1915, gebruiksoppervlakte wonen ± 110 m² (excl. schuur/stallen 258 m²), inhoud ± 1.377 m³, perceelgrootte 1.577 m², geen isolatie, gaskachelverwarming en een (huur) boiler voor warmwater. Deze kluswoning is landelijk gelegen aan open vaarwater naar de Terkaplesterpoelen, circa 5 meter breed water met walbeschoeïing en onlangs uitgediepte vaart. Op het perceel is nog een gierkelder aanwezig. Het perceel heeft een agrarische bestemming, echter is er een principeverzoek bij de gemeente ingediend tot het omzetten van een agrarische bestemming naar woonbestemming. Het dorp is voorzien van een basisschool en is op 5 minuten autoafstand van Joure gelegen.

Aanvaarding: in overleg.