Burg. Kuperusplein 84, Heerenveen

€ 125.000 k.k.
Verkocht
In het centrum
Deel dit via:

In het centrum van Heerenveen in het hart van de winkelstraat is dit 2 kamer appartement gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde over het parkeerterrein van Burgemeester Kuperusplein. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en is voorzien van een inpandige berging op de 2e verdieping en een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Indeling: via afgesloten entree te bereiken trappenhuis met lift, toegang naar de gemeenschappelijke fietsenberging, trap of lift naar de 3e verdieping.
Appartement: entree, gang met vaste kastenwand, slaapkamer met vaste kasten, badkamer met douche, toilet en wastafel, woonkamer met open eenvoudige keuken voorzien van een geiser voor het warme water en een wasmachine-aansluiting, vanuit de woonkamer toegang naar het balkon met uitzicht over het Burgemeester Kuperusplein.

Algemeen: Bouwjaar 1980, gebruiksoppervlakte wonen ± 52 m², inhoud ± 146 m³. Dit 2-kamer appartement is voorzien van enkel glas, de verwarming geschiedt middels blokverwarming en het warm water middels een geiser (Fasto). De bijdrage aan de VvE bedragen per maand € 120,59 (woning en berging). Dit appartement is uitermate geschikt voor degene die op loopafstand van supermarkten, winkels, horecavoorzieningen en bioscoop wil wonen.