De Rijlst 2-0001, Sint Nicolaasga

€ 225.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Unieke kans om een riante vrijstaande woning te bouwen in het dorp Sint Nicolaasga! De omliggende woningen zijn inmiddels gebouwd en dit is de laatste kavel die nu wordt aangeboden. Het perceel heeft een afmeting van 1.288 m².

De kavel heeft de bestemming Wonen-2. Er mag 1 woning gebouwd worden op de kavel. De woning mag 1 bouwlaag met een kap hebben en de goothoogte ligt in het bestemmingsplan op 3,5 meter en kan mogelijk met een ontheffingsprocedure verhoogt worden naar 4,5 meter. Aan de voorkant wordt nog een gemeentelijke groenstrook gerealiseerd en de woning moet in dezelfde rooilijn staan met de inmiddels aanwezige buurwoningen.

Sint Nicolaasga ligt op korte afstand van Joure, Heerenveen en Sneek. Het is een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Nabij een prachtige 18 holes BurgGolf golfbaan. Voor de watersporters ligt bij het dorp een grote jachthaven met een verbinding naar het Tjeukemeer. Op enkele minuten afstand ligt de Ulesprong, een strand aan het Tjeukemeer. Langweer met de Langweerder Wielen en het Sneekermeer liggen ook in de regio.

In het dorp zelf zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals basisscholen, een supermarkt, diverse sportverenigingen en winkels. De bereikbaarheid is zeer goed vanaf de rijkswegen A6 en de A7. De Randstad is op circa een 1 uur bereikbaar. Er is een goede busverbinding aanwezig.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.