Eurolaan 6, Heerenveen

€ 35.000 per jaar
Verhuurd
Deel dit via:

Op bedrijventerrein Haskerveen staat dit vrijstaande bedrijfspand bestaande uit een bedrijfshal en kantoorruimte. Het object is in 2000 gerealiseerd en beschikt over vele hedendaagse voorzieningen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het buitenterrein is volledig verhard en de achterkant is omheind. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van 590 cm.

Aan de voorkant bevindt zich de entree met hal, toilet en toegang naar de kleedruimte en kantine. Vanuit de hal is de werkplaats met magazijnruimte en opslagruimte bereikbaar. Aan de voorkant is een overhead-deur en een aparte loopdeur. In de hal is een 2e toilet aanwezig. Aan de achterkant bevindt zich een loopdeur naar het achtergelegen ruime opslagterrein. Er is een kraanbaan aanwezig.
Op de 1e verdieping zijn 2 kantoren en een magazijnruimte.

Eind 2020 is het pand buitenom geschilderd. Alarminstallatie is aanwezig. Kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing.

Oppervlakten
Totaal circa 633 m² vloeroppervlakte, bestaande uit ± 538 m² bedrijfshal (waarvan ± 125 m² op de verdieping), ± 50 m² entree, kantine en kleedruimte op de begane grond en ± 40 m² kantoorruimte op de verdieping. Kantoorruimte is eventueel uit te breiden op de verdieping door de magazijnruimte er bij te betrekken.

Huurtermijn: minimaal 5 jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Zekerheidsstelling: een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van de betalingsverplichting van tenminste 3 maanden, plus BTW en eventuele servicekosten.
Betaalwijze: de huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetalingen per maand.
Huurovereenkomst: standaard model van de ROZ met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Aanvaarding: in overleg, kan vanaf 1 maart 2021.