Harddraversweg 10, Joure

€ 369.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Voor wie in alle rust wil wonen maar wel wil profiteren van de faciliteiten die het centrum te bieden heeft!
Op een fantastische locatie in één van de gewildste straten van Joure ligt deze vrijstaande woning met garage en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Indeling: entree/hal met garderobehoek, toilet, trapopgang en ruime kelder op stahoogte (2,48 x 3,12 m), L-vormige woonkamer, dichte keuken met deur naar de tuin, gang naar werkkamer aan de achterzijde met eveneens een deur naar de tuin.
1e Verdieping: via de robuuste trap naar de overloop met daaraan 3 slaapkamers, waarvan één met balkondeuren en een badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet. Op de overloop is een vaste kast en een deur naar het plat dak.
2e Verdieping: via vaste trap bereikbare zolderverdieping voorzien van c.v.-opstelling en 2 kamers.

Algemeen: bouwjaar 1950, woonoppervlakte ± 176 m², inhoud ± 540 m³, perceelgrootte 721 m² eigen grond en grotendeels voorzien van dubbel glas. De verwarming en het warm water geschieden middels een c.v.-combiketel (2018). De vrijstaande ruime garage meet ± 3,1 m x 7,1 m en de beschutte achtertuin ligt op het noordwesten. Onlangs is de gehele c.v.-installatie nagekeken en zijn een aantal radiatoren vervangen. Tevens is een deel van de zachtboard plafonds vervangen door gips plafonds en is de elektrische installatie is door een erkend bedrijf goedgekeurd.

Aanvaarding: kan direct.