Houtvaartweg 77-kavel 20, Boornzwaag

€ 79.000 v.o.n.
Verkocht
Gelegen aan open vaarwater
Deel dit via:

In watersportpark “Scharsterrijn” aan open vaarwater gelegen stacaravan uit 1992 op een kavel van ca. 150 m² met eigen aanlegsteiger en zwemtrap. Deze mooie locatie staat in open verbinding (brugloos) met de Langweerder Wielen en naar de overige Friese Meren.

Indeling: entree, open keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, 2 slaapkamers beide voorzien van vaste kast, badkamer met douchehoek, wastafel en toilet, woonkamer met gaskachel en erkerraam aan de waterzijde, openslaande deuren naar de beschutte en veel privacy biedende tuin.

Het perceel heeft een eigen aanlegsteiger over de volle breedte van de kavel (ca. 12 jaar geleden is de walbeschoeiing met de steiger vernieuwd). De tuin is zeer verzorgd en gelegen op goede zonnestand, tevens voorzien van een vrijstaande houten schuur in de tuin. De verwarming van de stacaravan geschiedt middels een gaskachel, het warm water middels een geiser (Vaillant), welke elk jaar worden gekeurd. De douche is 5 jaar geleden vernieuwd. De kavel grond betreft een lidmaatschap in de Coöperatieve Vereniging Watersportpark “Scharsterrijn” te Boornzwaag. De parkkosten bedragen tussen de € 650,- en € 750,- per jaar. De kavel is voorzien van eigen gas-, water- en elektriciteitsaansluiting.