Houtvaartweg 77 kavel 53-54, Boornzwaag/Langweer

€ 149.500 V.O.N.
Verkocht
Aan open vaarwater
Deel dit via:

Aan open vaarwater gelegen moderne stacaravan op Watersportpark “Scharsterrijn” met houten bergschuur en toercaravan op een dubbele kavel van circa 300 m² grond.

Indeling: entree, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand, 2e slaapkamer heeft vaste kasten boven de bedden, open keuken voorzien van koelkast, vriezer voorzien van 3 laden, 4 pits gaskookplaat met afzuigkap en combimagnetron, lichte woonkamer gelegen aan de waterzijde met openslaande deuren naar riant en beschut terras voorzien van glazen wanden.

Het perceel heeft een eigen aanlegsteiger van circa 18 meter met boothelling, de tuin heeft een beschutte ligging naast de caravan. Vanaf deze mooie locatie is er een brugloze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese meren.

In de tuin is tevens een houten schuur aanwezig voorzien van wasmachine-/drogeraansluiting.  Tevens staat een tweede caravan op het perceel die u zelf dient te verwijderen bij overdracht van de kavel. De dubbele kavel grond betreft een lidmaatschap in de Coöperatieve Vereniging Watersportpark “Scharsterrijn” te Boornzwaag. De parkkosten bedragen € 900,- per jaar. Beide kavels zijn voorzien van eigen gas, water en elektriciteitsaansluiting en eenvoudig terug te brengen tot twee kavels, nrs 53 en 54.

Aanvaarding: kan direct.