Ter Huivra 2, Joure

€ 325.000 k.k.
Verkocht
op zichtlocatie
Deel dit via:

In het centrum van Joure op bijzonder mooie zichtlocatie staat dit fantastische luxe afgewerkte kantoorpand. Het bijzondere aan deze locatie is dat hier ook gewoond mag worden en zelfs in combinatie wonen met werken.

De huidige eigenaar heeft een plattegrond laten maken voor de indeling van een uniek appartement met de volgende indeling:
Entree, ruime hal met garderoberuimte, bergruimte en dubbel toilet, zeer royale woonkamer met deur naar terras en luxe Boretti keuken met diverse inbouwapparatuur (is reeds aanwezig), berging, studeerkamer welke met een glazen wand af te sluiten is van de woonkamer, slaapkamer 1 met eigen badkamer, slaapkamer 2 + 3 en een badkamer. Eventueel kan er in de parkeerkelder een parkeerplaats en een berging worden bijgekocht.

Op dit moment bestaat de ruimte uit enkel werken met een entree, ruime hal, een af te sluiten kantoor en een grote open kantoorruimte met luxe Boretti keuken met diverse apparatuur, berging met c.v.-opstelling. Er ligt een zeer luxe houten vloer in het hele pand.

Algemeen: bouwjaar 2004, woonoppervlakte ± 272 m², inhoud ± 815 m³.
Aan de achterkant van het pand is een balkon aanwezig welke direct toegang heeft tot de gemeenschappelijke binnentuin. Verwarming middels een c.v.-ketel (2004) met vloerverwarming. Bijdrage voor de VvE is € 180,- per maand.

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats en berging te kopen in de ruimte direct gelegen onder het appartement.
De bijgevoegde plattegronden zijn plattegronden van de huidige situatie alsmede twee optionele plattegronden waarbij het appartement volledig als woning wordt ingedeeld en een indeling met combinatie wonen/werken.

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg.