It Noard 71, Broek

€ 1.650.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Markante woonboerderij op een zeer geliefde woonlocatie in het buurtschap Broek (onder de rook van Joure). Gelegen aan de staande mastroute naar de Friese Meren is deze uniek in zijn soort. Met behoud van haar historische karakter is de royale woonboerderij in 2008 verbouwd tot familiehuis en beschikt het over 5 ruime slaapkamers, allen met een eigen complete badkamer en voorzien van vloerverwarming.

Voor de koude wintermaanden is een knusse woonkamer met open haard aan de straatzijde gecreëerd. Een royale zomerkamer met schuifpuien is aan de vaarwaterzijde gesitueerd. Centraal in de woonboerderij bevindt zich de eetkamer met semi-open woonkeuken (met diverse inbouwapparatuur, o.a. gietijzeren AGA kookfornuis) en een royale multifunctionele living met forse open haard, tegelvloer met vloerverwarming en relaxhoek.
Vanuit de woonboerderij is het aangebouwde schiphuis (ca. 12 x 7,4 meter) en dubbele garage bereikbaar. Het schiphuis heeft een eigen opvaart, elektrische deur en bovenloopkraan met lieren.

Algemeen: bouwjaar 1909, woonoppervlakte ± 632 m², inhoud ± 3.000 m³, perceel 2.113 m², centraal stofzuigersysteem, airconditioning, 2x c.v.-ketel uit 2007 + 2008 en vloerverwarming. Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud met rondom een fraai aangelegde tuin met terrassen en een buiten-sauna. De woning is ook geschikt voor dubbele bewoning gelet op de indeling. Snelle verbinding met de Randstad en Midden-Nederland via de rijkswegen A6 en A7.

Aanvaarding: in overleg.