Uilke Boonstralaan 21, Joure

€ 315.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Vlakbij het centrum van Joure op een mooie woonstand ligt deze vrijstaande woning met grote garage en berging. Vanuit de woning heeft u aan de voorkant zicht op de drafbaan en kijkt u mooi de straat in. Tijdens de ballonfeesten, die in juli weer plaatsvinden, zit u hier eerste rang!

Indeling begane grond: zij-entree, hal, toilet, mooie lichte woonkamer met aangebouwde serrekamer voorzien van openslaande deuren naar de tuin, dichte keuken met inbouwkeuken en provisiekelder, vanuit de serre en de keuken is de ruime bijkeuken met achterentree bereikbaar.
1e Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan één met wastafel en balkon en één met eigen badkamer voorzien van 2e toilet, 2 wastafels, ligbad en douche, 2e badkamer met wastafel en douche.

Algemeen: bouwjaar 1957, inhoud ± 350 m³, gebruiksoppervlakte wonen ± 132 m², perceelgrootte 512 m². Verwarming middels AWB HR c.v.-combiketel (huur) met radiatoren en een gashaard in de serre. De woning is gelegen nabij het centrum van Joure aan een brede en groene laan op een heerlijke plek met beschutte ruime tuin en broeikas. Tevens is deze woning zeer geschikt als levensloopbestendige woning. Met enkele ingrepen is de serre te gebruiken als slaapkamer en kan in de bijkeuken een douche gerealiseerd worden.

Aanvaarding: in overleg.