Leeuwarderweg 27, Snikzwaag

€ 650.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Op een landelijke locatie langs de doorgaande weg van Joure naar Terherne staat deze kop-hals-romp-boerderij op een perceel van ruim 2 hectare. De boerderij heeft achterstallig onderhoud, maar de locatie en de kavel bieden ruimte voor het realiseren van een droomhuis. Thans rust er op het geheel een agrarische bestemming, echter is een bestemmingswijziging naar wonen bespreekbaar. Een dergelijke unieke locatie is vrij zeldzaam en is voor meerdere gebruiksdoelen geschikt. Joure, met alle voorzieningen, ligt op slechts enkele minuten (fiets)afstand.

Indeling
Kop: entree via de zijkant van de woning, hal met trapopgang, toilet, toegang naar de kelder (1,8 x 7 m) en diverse vaste kasten, toegang naar de kamer in de hals en naar de beide kamers aan de voorzijde van de woning.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers allen voorzien van bergruimte, via luik te bereiken vliering (thans niet in gebruik).
Stal: via de hals te bereiken keuken en badkamer die gesitueerd zijn in het stalgedeelte. De stalruimte aan de achterzijde is voorzien van een betonnen vloer en maar liefst 9 paardenboxen.

Algemeen
Bouwjaar voorhuis 1951 de stal is van een ouder bouwjaar, gebruiksoppervlakte wonen ± 116 m², inhoud ± 2.640 m³ en totale perceelgrootte is 21.680 m². Verwarming en warmwater geschieden middels een CV combiketel. Gedeeltelijk dubbel glas en verder geen isolatievoorzieningen.

De boerderij is gesitueerd midden op de kavel waardoor aan beide zijden een perceel eigen weiland ligt. Via de lange oprit is de boerderij te bereiken, tevens is er aan de achterzijde van de boerderij toegang naar de doorgaande weg. Genieten van een mooie zonsopkomst of een zonsondergang, het kan hier allebei.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie.

Aanvaarding: in overleg.