Lyts Dykje 10, Langweer

€ 135.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

In het gezellige watersport dorp Langweer staat deze vrijstaande woning met zeer diepe achtertuin (ca. 30 meter), grenzend aan de tuin van de bijzondere monumentale kerk. De woning verkeert misschien in een gedateerde staat en heeft achterstallig onderhoud maar voor de handige doe-het-zelver een ideale kans om er een droomplek van te maken. Het centrum met de gezellige restaurants en café’s zijn op loopafstand aanwezig.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, woonkamer met houten vloer delen, mooie antieke schouw met gaskachel, achterkamer met schouw, open keuken voorzien van eenvoudige keukenblok met vier pits gaskookplaat, oven en afzuigkap, vaste kast. Via de tussenhal met vaste kast bereikt u de bijkeuken met achterentree, wasmachine-aansluiting, toilet, badkamer met douche en wastafel. Naast de woning is nog een berging aanwezig met aparte voor-entree.
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, 3 kleine slaapkamers.

Algemeen:
Door de grote tuin is de woning eenvoudig naar achteren toe uit te bouwen. Het perceel heeft een diepe tuin met een groot terras. Achter in de tuin staat een houten schuur van circa 4 x 6 meter met een vliering. Bouwjaar 1905. Verwarming middels gaskachels en warm water via een geiser. Gebruiksoppervlakte circa 73 m², perceeloppervlakte 326 m² en een inhoud van circa 268 m³.

Aanvaarding kan spoedig.