Midstraat 207, Joure

€ 1.875 per maand excl. btw
Verkocht
Deel dit via:

In de winkelstraat van Joure ligt deze direct beschikbare winkelruimte (vvo circa 300 m²) met magazijn en een frontbreedte van circa 7,50 meter. Gelegen op zichtlocatie aan het voor auto’s vrij toegankelijke deel van de straat met in de directe omgeving een filiaal van de Action, Fifty Six, Shoeby en ook een kapperszaak, fietsenwinkel, restaurant en diverse sport/fitness/fysio bedrijven. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Indeling: totaal ca. 300 m² bestaande uit verkoopruimte (ca. 200 m²), toilet en keuken en circa 100 m² magazijn met mogelijkheid tot bevoorrading via de bedrijfsdeur aan de achterzijde.

HUURVOORWAARDEN:
Aanvangshuurprijs: € 22.500,- (excl. BTW) per jaar, bij vooruitbetaling te voldoen per maand of kwartaal.

Ingangsdatum: in overleg, kan direct.

Huurperiode: bij voorkeur 5 jaar.

Verlengingstermijnen: bij voorkeur telkens met 5 jaar.

Opzeggingstermijn: 1 jaar.

Huurprijsherziening: jaarlijks, voor het eerst op 1 jaar na ingangsdatum op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 =100), gepubliceerd door het Centraal Buro voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie: ter grootte van 3 maanden bruto huur, te vermeerderen met BTW, volgens ROZ-model.

Huurcontract: gehanteerd wordt het standaard huurcontract van gebaseerd op de ROZ model huurovereenkomst winkelruimte met gestandaardiseerde aanvullende bepalingen van verhuurder.

Opleveringsniveau: het gehuurde wordt casco verhuurd en opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevind.

Omzetbelasting: over alle bedragen, inclusief de huurprijs, genoemd in deze huuraanbieding zal omzetbelasting in rekening worden gebracht. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak voor tenminste 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat. Een van omzetbelasting vrijgestelde huur is evenwel ook mogelijk onder nog nader door verhuurder aan te geven compensatie.

Aanvaarding: kan direct.