Reling 18, Joure

Verkocht
Deel dit via:

Wonen in één van de meest markante woningen van Joure op een ruime kavel aan een waterpartij? Dat kan in deze unieke en onder architectuur van ‘Richard Murphy Architects’ gebouwde woning met dubbele garage en berging.

De rechthoekige kavel ligt aan de buitenrand van woonwijk Skipsleat en grenst aan drie zijden aan de waterplas met een strandje, waarachter zich een park en vervolgens het open landschap van de polder bevinden.

De woning is zo geplaatst op de kavel om de maximale privacy in de tuin te bieden. Intern is de indeling gecreëerd met een kinderzone bij de ingang en een ouderzone naar het water. In het midden, als ontmoetingsplaats tussen ouders en kinderen, is een dubbele keuken / eetkamer die direct toegang biedt tot de tuin. Dit is een levendige plek vol met het dagelijks familieleven en aansluitend is de stillere woonkamer met dubbele hoogte verbonden door schuifschermen en met uitzicht over zowel de waterplas en de tuin. De tuin heeft een heerlijke ligging aan het water en de woning laat de beleving met het water goed binnenkomen.

Indeling: entree met toegang naar de ruime kelder (6,5 x 5,1 m) met archiefkasten, toilet voorzien van fontein en douche, speel- of slaapkamer met vaste kasten, bijkeuken voorzien van wasmachine- en drogeraansluitingen, c.v.-opstelling en deur naar de tuin, ruime open eetkamer en keuken. De keukenopstelling is gemaakt van rozen hout met een granieten blad en betegeld met Harlinger witjes en is o.a. voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-magnetron, (stoom)oven, vaatwasser en Quooker. De woonkamer met vide is gelegen aan de waterzijde en is via de schuifschermen af te sluiten van de eetkamer. In de centrale eetkamer kun je zowel via de dubbele deuren als via de schuifpui naar de tuin en eveneens via de trap met vide naar de verdieping.
1e Verdieping: overloop met vide en vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan twee met wastafel en vaste kast en één met inloopkast en een studeer-/werkkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, 2e toilet en douche.

Algemeen: bouwjaar 1998, woonoppervlakte ± 173 m² (excl. kelder), inhoud ± 683 m³, perceelgrootte 955 m².
De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van een Nefit c.v.-combiketel uit 2017 voor het warmwater en de verwarming, alsmede vloerverwarming op de begane grond. Er is een ruime dubbele garage aanwezig en een vrijstaande stenen schuur/fietsenberging (3,4 x 5,4 m).

De unieke uitstraling van de woning wordt door de architect omschreven op zijn website www.richardmurphyarchitects.com onder: Family House, Joure, Friesland.

Aanvaarding: in overleg.