Richard Jungweg 3, Rotsterhaule

€ 350.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Voormalige kleinschalige boerderij bestaande uit een woonhuis met stalruimte, houten schuur en kapschuur. Tevens zijn een vrijstaande houten garage met schuur en stenen schuur aanwezig. Gelegen aan het Oosterschar, een natuurgebied van 523 hectare onder Rotsterhaule in de gemeente De Friese Meren. Naast riet en moerassig land bestaat het uit open water dat gevormd werd door petgaten en enkele zandputten. Het vrij toegankelijke gebied wordt beheerd door It Fryske Gea.

Indeling: entree/hal met trapopgang en toegang naar de woonkamer voorzien van open keuken met enige inbouwapparatuur waaronder 4-pits elektrische kookplaat, dubbele rvs spoelbak, koelkast, afzuigkap en close-in boiler, kelderkast, achterom met toegang naar de slaapkamer aan de achterzijde voorzien van schuifpui naar de tuin. Via de hal is de gang bereikbaar met separaat toilet en doucheruimte met wastafel, de bijkeuken is voorzien van wasmachine aansluiting, pantry en de c.v.-opstelling. Doorgang naar de stal met diverse openslaande deuren naar buiten en voorzien van de authentieke stalinrichting, via schuifdeur bereikbare houten schuur deels met verharde vloer en deels met zand ondergrond en kapschuur aan de achterzijde.
1e Verdieping: overloop met bergruimte, vaste kasten en 3 slaapkamers.

Algemeen: bouwjaar 1937, gebruiksoppervlakte wonen ± 127 m², inhoud ± 2.868 m³ (incl. stal en schuur), perceelgrootte 4.830 m², gaskachel- en c.v.-verwarming via Nefit Ecomline ketel uit 1998, warmwater via boiler (huur). Voorzien van muurisolatie en deels dubbel glas. De voormalige boerderij is gelegen aan een doodlopende weg met aan het einde van de weg toegang naar Vogelkijkhut ‘Skiere Goes’. Aan de voorzijde van de boerderij is uitzicht over het water en rietland van Oosterschar. De boerderij heeft een unieke ligging met ruimte voor een hobbyboer.

Aanvaarding: in overleg (kan spoedig)