Scheen 90, Joure

€ 235.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Aan één van de meest gewilde straten van Joure staat deze 2-onder-1-kap woning met diepe achtertuin, garage, twee schuren en een zithoek onder de overkapping achter in de tuin.

Indeling: entree, hal met meterkast en trapopgang, toegang naar de woonkamer en de keuken, voorkamer met erkerraam en houtkachel, achterkamer met toegang naar de keuken, eenvoudige keuken voorzien van 4 pits gaskookstel, afzuigkap en oven, kelder, bijkeuken met achterom voorzien van wasmachine-aansluiting en opstelling van de geiser, toilet, doucheruimte met wastafel.
1e Verdieping: overloop met deur naar het dak boven de keuken, vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel.
2e Verdieping: via een luik in het plafond is de zoldervliering bereikbaar, deze is niet bevloerd.

Algemeen: bouwjaar 1934, gebruiksoppervlakte wonen ± 80 m², inhoud ± 251 m³, perceelgrootte 562 m².
De woning is eenvoudig afgewerkt, de verwarming geschiedt middels gaskachels en een houtkachel in de woonkamer, boven is geen verwarming aanwezig. Het warm water geschiedt middels een geiser (Nefit). De achtertuin is ruim 40 meter diep en is voorzien van houten garage met schuur, kas en een houten schuur met overkapping achter in de tuin.

De Scheen is een gewilde straat in oud-Joure. Het is een doorgaande weg, echter daar is achter in de tuin niks meer van te merken, daar is het heerlijk vertoeven en waan je je in volledige privacy.

Aanvaarding: in overleg.