Seine 2 kavel 39, Terherne

€ 59.500 k.k.
Verkocht
MET EIGEN AANLEGPLAATS
Deel dit via:

Een paar minuten varen en u bent op het Sneekermeer!

Op waterpark de Zoutpoel gelegen stacaravan van het merk “Willerby Granada” uit 2006 met royale berging, 189 m² eigen grond en eigen aanlegplaats in de haven van het park. De caravan heeft een afmeting van 12 x 3,5 meter en is als volgt ingedeeld: overdekte entree, hal, woonkamer met rondzit, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. De stacaravan is volledig geïsoleerd en geschikt voor de overnachting van 6-personen (1 kamer met 2-persoons bed, 1 kamer 2 x 1-persoons bed en een 2-persoons bed onder de bank in de woonkamer).

Achter de caravan staat een geïsoleerde schuur van circa 4 x 3 meter waar de wasmachineaansluiting aanwezig is en een tweede keukenblokje. De kavel is volledig gedraineerd en in de tegels gelegd. Er is een Vereniging van Eigenaren en de parkkosten bedragen € 675,- per jaar. Het toiletgebouw met douches behoort tot het gezamenlijk eigendom.

Door de centrale ligging is het park een ideale uitvalsbasis voor watersporters. Allereerst is er natuurlijk het Sneekermeer met zijn aangrenzende poelen en vaarten. Maar ook bijvoorbeeld Langweer, Heeg en Woudsend zijn prima zeilbestemmingen. Ook met een sloep kunt u alle kanten op. Bijvoorbeeld via Akkrum en Oldeboorn naar het natuurgebied de Deelen of door de Lege Geaën naar de Zwette, waar u vervolgens linksaf naar Sneek gaat of rechtsaf richting Leeuwarden. Ook Joure, Eernewoude of IJlst zijn populaire bestemmingen.

Aanvaarding: kan spoedig.