Seine 2 kavel 8, Terherne

€ 79.000 k.k.
Verkocht
MET AANLEGPLAATS DIRECT VOOR DE KAVEL!
Deel dit via:

Een ligplaats direct voor de kavel en binnen een paar minuten varen op het Sneekermeer!

Op waterpark ‘de Zoutpoel’ gelegen stacaravan uit 2006 met 2 royale bergingen, 276 m² eigen grond en eigen aanlegplaats in de haven van het park. De caravan heeft een afmeting van circa 12 x 3,5 meter en is als volgt ingedeeld: hal, woonkamer met zicht op de haven, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. De stacaravan is volledig geïsoleerd, geschikt voor 4-personen (1 kamer met 2-persoons bed, 1 kamer 2 x 1-persoons bed) en is inclusief de complete inventaris. Tevens zouden er nog 2 personen op het stapelbed in de geïsoleerde berging kunnen overnachten.

Achter de caravan staan twee bergingen (1x geïsoleerd en 1x ongeïsoleerd) van circa 4 x 3 meter waar o.a. de wasmachineaansluiting aanwezig is en een stapelbed. De fraai aangelegde tuin met betegeld terras ligt op het zuidoosten. Er is een Vereniging van Eigenaren en de parkkosten bedragen € 675,- per jaar. Het toiletgebouw met douches behoort tot het gezamenlijk eigendom.

Door de centrale ligging is het park een ideale uitvalsbasis voor watersporters. Allereerst is er natuurlijk het Sneekermeer met zijn aangrenzende poelen en vaarten. Maar ook bijvoorbeeld Langweer, Heeg en Woudsend zijn prima zeilbestemmingen. Ook met een sloep kunt u alle kanten op. Bijvoorbeeld via Akkrum en Oldeboorn naar het natuurgebied de Deelen of door de Lege Geaën naar de Zwette, waar u vervolgens linksaf naar Sneek gaat of rechtsaf richting Leeuwarden. Ook Joure, Eernewoude of IJlst zijn populaire bestemmingen.