Stationsplein 26, Heerenveen

€ 400.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Karakteristiek
Deel dit via:

Compleet gerenoveerde, gemoderniseerde en stijlvolle vrijstaande woning in het centrum van Heerenveen met verrassend veel ruimte en mogelijkheden door compleet ingericht en uitgediept souterrain. Ervaar de charme van oud en origineel met de moderne gemakken van complete nieuwbouw. Het centrum van Heerenveen is op loopafstand. De diepe achtertuin biedt privacy en rust.

Indeling: entree, tochtportaal, hal met trapopgang, toilet met fonteintje, woonkamer en suite met glas in lood schuifdeuren en vaste kasten, rookkanaal met houtkachel, speelhoek in de achterkamer met openslaande deuren naar de veranda en tuin, half open moderne keuken in U-opstelling voorzien van vaatwasser, 5 pits gasfornuis met oven, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, afzuigkap en Quooker.
1e Verdieping: overloop met lichtkoepel en vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 ruime kamers voorzien van vaste kastenwand en beide met deur naar balkon, modern uitgevoerde badkamer met betoncire wandafwerking, vloerverwarming en voorzien van ligbad, dubbele wastafel, douche en 2e toilet.
Souterrain: gang voorzien van pantry, 3e toilet en toegang naar de tuin, 1 ruime slaapkamer/werkkamer met openslaande deuren naar de tuin en voorzien van bergkast met c.v. opstelling, werkkamer aan de voorzijde met sauna, wasruimte voorzien van wasmachine-drogeraansluiting, douche en wastafelmeubel. Het souterrain is voorzien van vloerverwarming.

Algemeen: Bouwjaar ± 1900, gebruiksoppervlakte wonen ± 189 m², inhoud ± 545 m³, perceelgrootte 259 m². De woning is vanaf 2013 compleet gerenoveerd en geïsoleerd van binnen uit. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen waardoor er een sfeervol geheel is ontstaan. Het plafond in een groot deel van de woonkamer en in de gang is historisch een uniek plafond (ornamenten metalen plaatjes). Doordat het souterrain tijdens de verbouw is uitgediept zijn daar functionele ruimtes ontstaan welke voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Tevens is de woning voorzien van diverse buitenruimten waardoor op elk moment van de dag heerlijk genoten kan worden op een beschut plekje op een van de balkons, veranda of de diepe achtertuin. Op het dak zijn 6 stuks zonnepanelen aangebracht. De schuur in de tuin is een steensmuur met houten omkleding. De woning heeft energielabel A wat voor een woning met bouwjaar 1900 uniek is.

Aanvaarding: in overleg.