Súderfjild, Joure

€ 219.000 v.o.n.
Verkocht
Alle woningen zijn verkocht
Deel dit via:

Comfortabel wonen

Dat is hét uitgangspunt voor de 12 levensloopbestendige woningen in plan Súderfjild. Géén appartement, maar een comfortabele, onderhoudsarme en energiezuinige woning die standaard voorzien is van gasloze installatie. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle woonfuncties op de begane grond.
Daarnaast zijn er diverse uitbreidings- en indelingsvarianten bij de verschillende woningtypes mogelijk.

De 12 levensloopbestendige woningen liggen in de wijk Zuiderveld. Zuiderveld is tijdens de jaren zestig en zeventig gebouwd, met wonen als hoofdfunctie. Naast wonen zijn er ook andere functies aanwezig in deze wijk, zoals scholen, supermarkten en zorgvoorzieningen.
In de directe nabijheid is een supermarkt aanwezig en op loopafstand bevindt zich de hoofdwinkelstraat van Joure.

Er zullen 2 woningtypen gerealiseerd worden met de volgende indeling:
Type A. Entree, hal, toilet, slaapkamer met aansluitend de badkamer standaard voorzien van douche, wastafel en 2e toilet, woonkamer met deur naar de tuin en naar de bijkeuken voorzien van wasmachine aansluiting, warmtepomp en c.v. opstelling, de bijkeuken is tevens toegankelijk van buitenaf, 2e slaapkamer
Type B. Entree, hal, toilet, bijkeuken voorzien van wasmachine aansluiting, warmtepomp en c.v. opstelling en mechanische ventilatie, de bijkeuken is ook van buitenaf bereikbaar, woonkamer met openslaande deur naar de tuin en aangrenzend de toegang naar beide slaapkamers. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is de badkamer bereikbaar standaard voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

Standaard voorzien van warmtepomp en vloerverwarming en optioneel zonnepanelen.

Voor de actuele stand van zaken kunt u contact opnemen met ons kantoor tel. 0513-414055.