De Traen 6b, Vegelinsoord

€ 275.000 k.k.
Verkocht
grenzend aan open vaarwater
Deel dit via:

Dit is een wel heel bijzondere plek aan open vaarwater in het Friese Merengebied! Pas als u op deze locatie bent heeft u door hoe dichtbij het Sneekermeer is. Via een recht van overpad bij de boer over het erf bereikt u de vrijstaande (recreatie) woning en kunt u genieten van het weidse ‘Friese uitzicht’. Het woongedeelte bevindt zich op de 1e verdieping en vanuit de woonkamer heeft u zicht op de Heerenzijlbrug (de verbinding van de Terkaplester Poelen naar het Sneekermeer). Er is voldoende ruimte om meerdere boten aan te meren.

Indeling begane grond:
Via de aangebouwde carport bereikt u de entree met hal en doorgang naar de schuur (afmeting 10 x 17,5 meter). In de schuur is een heteluchtverwarmingsketel opgesteld en er is een toilet aanwezig. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping met de volgende indeling: overloop, zeer ruime L-vormige woonkamer met openhaard en deur naar het balkon, dichte keuken met eenvoudige inbouwkeuken, 3 slaapkamers met wastafel, waarvan 2 met toegang naar het balkon, badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Algemeen: bouwjaar 1960, inhoud ± 900 m³, woonoppervlakte ± 160 m², perceelgrootte 745 m², verwarming middels heteluchtverwarming (geen gasaansluiting aanwezig), er wordt gebruik gemaakt van een losse olietank en warm water middels een huurboiler. De kozijnen in het woongedeelte zijn grotendeels van kunststof en voorzien van dubbele beglazing, de woning is enigszins gedateerd en de vloeren lopen af.
De dijk en de steiger behoren niet tot het eigendom maar worden gehuurd van het waterschap voor € 160,- huur per jaar. Voor het recht van overpad om bij de woning te komen wordt € 175,- per jaar betaald. De buren hebben recht van overpad achter de garage langs om hun erf te betreden. De woning wordt inclusief de gehele inventaris verkocht, excl. zitmaaier en boot.

Uitsluitend te bezichtigen na afspraak met ons kantoor! Het perceel heeft een recreatieve bestemming.
Aanvaarding: in overleg.