Tsjerkepôle 1, Terkaple

€ 425.000 k.k.
Verkocht
grenzend aan vaarwater
Deel dit via:

Gelegen op een bijzonder plekje, nabij de kerk in Terkaple, grenzend aan klein vaarwater en met uitzicht over de landerijen dat heeft deze voormalige pastoriewoning allemaal.

Indeling: entree, toilet, trapopgang, toegang naar de woonkamer met rookkanaal en schuifpui naar de tuin, dichte keuken, centrale hal met garderobe en toegang naar zowel de studeer-/werkkamer, de bijkeuken met wasmachine- aansluiting als de keuken en entree van de woning. Via zowel de bijkeuken als de studeerkamer is de aanpandige garage bereikbaar.
1e Verdieping: overloop met vaste kasten en stookruimte, 4 slaapkamers, badkamer met 2e toilet, wastafel en douche.
2e Verdieping: via vlizotrap bereikbare zolderberging.

Algemeen: bouwjaar 1975, woonoppervlakte ± 175 m², inhoud ± 600 m³, perceelgrootte ± 1.500 m² (betreft deel van het perceel kadastraal bekend als gemeente Joure, sectie F, nummer 518). De woning heeft enig achterstallig onderhoud en gedateerde voorzieningen. De unieke ligging in een buurtschap aan klein vaarwater biedt de mogelijkheid om (na betaling van een vergoeding) de brug zelf te bedienen en met een boot van de eigen aanlegsteiger rechtstreeks te varen naar de Terkaplersterpoelen en het Sneekermeer.
De woning staat op het perceel bij de kerk en er zal na verkoop een recht van overpad gevestigd worden voor de koper om te komen en te gaan naar het eigen perceel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

Aanvaarding: in overleg.