Vierhuisterweg 9, Rohel

€ 365.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Paardenliefhebbers opgelet!!! Op een fantastische locatie nabij natuurgebied Easterskar en het Tjeukemeer ligt deze vrijstaande woonboerderij met paardenstallen op een perceel van ruim 2,2 hectare. De boerderij ligt aan een parallelweg en bestaat uit een woning aan de voorzijde en een inpandig appartement aan de achterzijde. Het vrijstaande bijgebouw is opgedeeld in een paardenstalling, een werkplaats, een berging en ruime zolderberging. Het voorhuis verkeert in een matige staat en verdient enige aandacht. Het weiland ligt direct achter en naast de boerderij en heeft een eigen ontsluiting naar de openbare weg.

Indeling
Zijentree, indeling voorhuis: woonkamer met open keuken voorzien van keukenblok met koelkast, 4- pits gaskookplaat en afzuigkap, provisiekelder, slaapkamer, toilet met douche, tussenhal met toegang naar de schuurruimte. Deze ruimte heeft een elektrische garagedeur en een dubbele deur. Aan de achterkant is een inpandig appartement gesitueerd bestaande uit een eigen entree met hal, toilet met douche, woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast, magnetron en afzuigkap, bijkeuken met wasmachineaansluiting en een slaapkamer.

Verdieping
Voorhuis: middels vaste trap te bereiken zolder waar 1 slaapkamer is en een open ruimte met ingebouwd 2-persoons bed.
Appartement: 2 slaapkamers waarvan één met inbouwkasten, bergruimte met toegang naar de toiletruimte.
In het schuurgedeelte bevindt zich nog een vaste trap met toegang naar een ruime bergzolder op de 1e verdieping en de 2e verdieping.

Algemeen
Bouwjaar 1900, inhoud ± 915 m³, woonoppervlakte ± 156 m², overige inpandige ruimte ± 134 m², externe bergruimte ± 199 m². De paardenstal is op dit moment verdeeld in 4 paardenboxen met mogelijkheid om er nog een grote box bij te plaatsen, een aparte werkplaats van 42 m² met krachtstroom en een berging. Middels een losse trap is de verdieping bereikbaar met een zee aan bergruimte. De paardenstalling heeft een eigen mechanische ventilatie. Verwarming middels een c.v.-ketel (AWB) met radiatoren en een gaskachel in het voorhuis. In het voorhuis hangt een geiser voor de douche. De kozijnen zijn deels hout, deels kunststof. Isolatie: isolerende beglazing, deels muurisolatie en dakisolatie. Eigen grond 22.340 m².

Aanvaarding: in overleg.