Vulcanus ong., Heerenveen

€ 430.000 V.O.N. exclusief BTW
Verkocht
Deel dit via:

2 Nieuw te bouwen bedrijfshallen van elk 630 m² (2-onder-1-kap) met eigen terrein op het IBF-park. Internationaal bedrijvenpark Friesland heeft een strategische ligging in de oksel van het Klaverblad A7-A32, met zichtlocaties langs de rijkswegen A7 en A32. Het is een ruim opgezet bedrijvenpark met directe ontsluiting op snelwegen en daarmee uitermate geschikt voor logistiek.

De gebouwen moeten nog gebouwd worden en eventuele wensen van kopers kunnen nog meegenomen worden in de aanvraag. De afmetingen zijn 14 meter breed, 45 meter diep met een hoogte van 7 meter. De panden worden casco opgeleverd met een 20 centimeter dikke betonvloer, 2 overheaddeuren, waarvan één aan de voorkant en één aan de zijkant. In de voorgevel worden 3 dubbele kozijnen met draaikiep kozijnen geplaatst. De voorbereiding voor een zolderverdieping is aanwezig met een breedte van 5 meter.

De inrichting van het pand kan door koper in eigen beheer worden uitgevoerd en indien gewenst kan verkoper hier ook een rol in spelen. Een soortgelijk gebouw is inmiddels gerealiseerd aan de Minerva 4 te Heerenveen, foto van dit pand is toegevoegd aan de fotopresentatie.

Bestemming:
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bedrijfsgebouwen ten behoeve van bedrijven onder de categorieën 1 tot en met 4.2.

Koopsom € 430.000,- vrij op naam exclusief btw PER bedrijfshal. Het terrein wordt nog gesplitst.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met M.W. Volbeda van A7 Makelaars.