Wjitteringswei 106, Aldeboarn

€ 200.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Mooie kans voor een handige koper!
Dit soort kansen komen niet vaak voorbij: vrijstaand wonen op een bijzondere locatie aan het water van “rivier” de Boarne (turfroute) met een prachtig weids uitzicht! Het water staat via een staande mastroute in verbinding met de overige Friese Meren. Ideale ligging om na een drukke werkdag aan de waterkant nog even te genieten op de 11 meter lange steiger over blinkend water en weidse landschappen. Vóórdat dat zover is, ligt er nog een uitdaging om er wat moois van te maken.

Indeling: entree, toilet, trap naar verdieping, woonkamer, open keuken, bijkeuken en berging. De begane grond is verder in casco staat en naar eigen inzicht in te delen.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer, eveneens verkeert de verdieping in casco staat en is naar eigen inzicht in te delen.

Algemeen: bouwjaar 2017, woonoppervlakte ± 142 m², inhoud ± 400 m³, perceelgrootte 200 m² en volledig geïsoleerd. Casco incl. materialen zoals aanwezig. Afhankelijk van de wensen bedragen de kosten (voor de toekomstige eigenaar) voor verdere afbouw tussen de circa € 30.000,- en € 50.000,-.

Aldeboarn ligt aan de Turfroute en is o.a. bekend om de jaarlijkse Gondelvaart. Verder heeft het dorp eigen voorzieningen zoals een tweetal basisscholen, een kleine supermarkt, snackbar, cafés en een prima busverbinding naar Akkrum (treinverbinding) en de A32/A7 (Leeuwarden/Heerenveen e.d.).