Taxeren

Wat is taxeren? Een onroerend goed heeft vele waarden, of het nu om een huis, woonboerderij of bouwkavel gaat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de marktwaarde met een gevalideerd rapport (o.a. NWWI) belangrijk. Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake kundige. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten.

Zo’n terzake kundige is A7 Makelaars. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het taxatierapport deskundig is opgemaakt. De brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem als voortreffelijke informatiebron zijn daarnaast de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie. Het NVM-uitwisselingssysteem is een computersysteem dat de NVM-makelaar dagelijks op de hoogte stelt van bewegingen op de woningmarkt en inzicht geeft in vraag en aanbod binnen het werkgebied.

Loop even bij ons binnen als u meer informatie wilt, bijvoorbeeld over de voorwaarden, tarieven en de diverse taxatiesoorten. U ben van harte welkom voor een verhelderend, vrijblijvend gesprek.