Harddraverweg 89, Joure

€ 575.000 k.k.
Verkocht
slaap- en badkamer beneden
Deel dit via:

In een van de populairste lanen van Joure staat deze uitgebouwde vrijstaande en zeer goed onderhouden woning met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De diepe achtertuin is zeer verzorgd, beschut gelegen en heeft diverse terrassen met de keuze om in de zon of in de schaduw te zitten.

Indeling: entree, hal met meterkast, trapopgang en kelder, toegang naar de open keuken met keuken in U-opstelling voorzien van 5 pits gaskookplaat, koel-/vries combinatie en afzuigkap, ruime en lichte woonkamer met houtkachel, erkerraam aan de voorzijde en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met de C.V. opstelling, boiler, omvormer zonnepanelen en wasmachine-/drogeraansluiting, deur naar de gang van de uitbouw aan de achterzijde met toilet voorzien van fonteintje, toegang naar de garage met lichtkoepel en dubbele houten deuren naar de oprit, 1e slaapkamer aan de achterzijde met eveneens openslaande deuren naar de tuin en wastafel met meubel. Vanuit de gang is tevens de 2e slaapkamer te bereiken met een kastenwand en openslaande deuren naar de tuin, badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel met meubel.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met dakkapel, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.
Zolderverdieping: via vlizotrap te bereiken zolder op stahoogte met bergruimte.

Algemeen: bouwjaar 1935 , gebruiksoppervlakte wonen ± 160 m², inhoud ± 620 m³ en perceelgrootte 920 m². De woning wordt verwarmd middels een C.V. ketel (Nefit, 2000) in combinatie met houtkachel die is aangesloten op de radiatoren. Warm water eveneens middels de C.V. ketel in combinatie met een boiler. Op de begane grond is in de uitbouw vloerverwarming aanwezig. Het platte dak heeft 12 stuks zonnepanelen (2021) en de slaapkamer heeft een airco welke recent is geplaatst. Ca. 3 jaar geleden is het dak compleet vernieuwd en voorzien van isolatie. Alle openslaande dubbele deuren op de begane grond zijn in 2022 vernieuwd. Verder is er kruipruimte isolatie aanwezig.
Deze woning is zeer goed onderhouden en door de 2 slaapkamers op de begane grond ook zeer multifunctioneel te gebruiken, zoals praktijk, kantoor aan huis, B&B, etc. Tot ziens op de Harddraversweg 89 te Joure.

Aanvaarding: in overleg.