Boekebeamstrjitte 17, 19, 21 en 23 Lemmer

€ 297.500 v.o.n.
Verkocht
NIEUWBOUW
Deel dit via:

In pas gerealiseerde nieuwbouwwijk in Lemmer aan de Boekebeamstrjitte worden deze 4 woningen gebouwd op een kavel van ca. 151 m² (tussenwoning) en 243 m² (hoekwoning). In totaal worden er 4 woningen gebouwd waarvan 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen. De wijk is gelegen aan de rand van Lemmer en op fiets-/loopafstand van het centrum. De woningen worden uitgevoerd met een energieprestatie gelijk of beter dan de “BENG” norm, waardoor de woning zeer duurzaam is.

Standaard indeling: entree aan de voorzijde met meterkast en toegang naar de woonkamer met open tuingerichte plaats voor de keuken (standaard oplevering is zonder keuken), trap in de kamer, toegang naar de bijkeuken met toilet en de opstelling van de warmtepomp installatie inclusief 190 liter boilervat.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met vrij hangend wandcloset, wastafel met mengkraan en spiegel met planchet,  thermostatische douchemengkraan met slang en glijstang.
Zolderverdieping: via vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en daglicht toetreding door velux dakraam, optioneel mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren, tevens is hier de wasmachine-aansluiting gesitueerd.

Algemeen: Gebruiksoppervlakte wonen ± 118 m². De woning wordt traditioneel gebouwd met gemetselde gevels in rode baksteen, de kozijnen, ramen en deuren zijn van kunststof (antraciet), het dak zal voorzien worden van dakpannen (zwart). Boeidelen en goten zullen ook in kunststof worden uitgevoerd. De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton. De verwarming van de gehele woning is door vloerverwarming op de begane grond en verdieping met de mogelijkheid om op zowel de begane grond als de verdieping ook iets te koelen (geen airco), de zolderverdieping wordt verwarmd middels een elektrische radiator. Op het dak zullen standaard 9 zonnepanelen geplaatst worden met optioneel de mogelijkheid om nog 3 extra zonnepanelen te plaatsen.

Tussenwoning bouwnummer 21 € 297.500,- v.o.n. onder optie
Bouwnummer 17, 19 en 23 zijn verkocht.

De woning zal gereed zijn rond de bouwvak van 2023.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor (brochure en optielijst).