Bongastate 31, Leeuwarden

€ 300.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Welkom bij Bongastate 31, jouw toekomstige thuis in het bruisende Leeuwarden! Deze prachtige hoekwoning, gelegen in de geliefde tachtiger-jaren wijk Camminghaburen, biedt niet alleen een stijlvolle en nette leefomgeving, maar ook een zee aan ruimte en mogelijkheden. Met op dit moment al 3 royale slaapkamers, is er meer dan genoeg plek voor het hele gezin. Maar waarom stoppen bij 3? Op de verdieping bestaat de mogelijkheid om nog eens 3 of 4 extra slaapkamers te creëren, waardoor deze woning zich perfect aanpast aan jouw groeiende behoeften. De tuingerichte woonkamer vormt het hart van dit huis, met een deur die je uitnodigt naar het gezellige terras. Hier geniet je van de warmte van de zon en creëer je kostbare herinneringen met vrienden en familie. De heerlijke knusse achtertuin is een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt deze woning op een perceel van 225 m² eigen grond, waardoor je alle ruimte hebt om te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van het buitenleven.

Indeling:
Een ruime hal met meterkast en toilet met fontein. De royale woonkamer heeft zicht op de achtertuin met een deur naar het terras. De open keuken heeft een eenvoudige inbouwkeuken en is centraal opgesteld met aan de voorkant van de woning het eetgedeelte waar je een grote tafel neer kunt zetten. Buiten in de achtertuin staat een vrijstaande houten berging.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot een ‘Frans’ balkon. Berging waarin plaats is voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer van ca. 14m². Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een toilet, douche en wastafel. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit unieke stukje Leeuwarden. Met een beetje liefde en fantasie kun je hier een fantastisch huis van maken.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op dit moment is het 1 grote open ruimte, maar er zijn hier eenvoudig 3 of 4 extra slaapkamers te creëren.

Algemeen:
De woning wordt verwarmd middels een stadsverwarmingsunit, welke tevens de warmwatervoorziening verzorgd. Meterkast met automatische groepenkast. Glasvezelaansluiting is aanwezig. Houten kozijnen, grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Muur- en dakisolatie zijn tijdens de bouw aangebracht.

De woning is gelegen in de gewilde tachtiger jarenwijk Çamminghaburen’, een kinderrijke, kindvriendelijke wijk met een groot winkelcentrum, basisscholen en voortgezet onderwijs, sportverenigingen en veel groenvoorzieningen met parken en waterpartijen. Het aan de oostzijde aangrenzende recreatiegebied “de Groene Ster” biedt vele mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. De wijk heeft een goede busverbinding een eigen NS-treinstation aan de zuidkant van de wijk.

Maak een afspraak en laat ons je meenemen naar deze woning met vele mogelijkheden. Jouw droomwoning wacht op je!

Aanvaarding: in overleg.