Bovenkruier 9 units 1-5, Sint Nicolaasga

€ 175.000 V.O.N.
Ook te huur!
Deel dit via:

Te koop of te huur! Op industrieterrein Slotmolen in Sint Nicolaasga worden 5 hoogwaardige bedrijfsruimtes gerealiseerd met een vloeroppervlakte van elk 186 m². Nummers 2, 3 en 4 kunnen ook gekoppeld worden in en afmeting van 372 of 558 m2. Ze hebben dan een vrije overspanning. Door de strategische ligging aan de A6 biedt dit volop kansen voor ondernemers om zich hier te huisvesten. Bij het ontwerp van de bedrijfsunits is er naast het functionele aspect ook rekening gehouden met de uitstraling van het gebouw. Daarbij is er in de materialisering gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 4.2 als genoemd in het bestemmingsplan. De bouwvergunning wordt aangevraagd als lichte industriefunctie. (Activiteiten waarbij het verblijven van mensen van ondergeschikte rol is.)

De breedte van de bedrijfsunits is 9,32 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 20,00 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 100 mm dik. De wanden hebben geen dragende functie, waardoor een flexibele indeling tot de mogelijkheden behoort.
De hoogte van units bedraagt ca 9,00 meter netto onder de punt van het dak, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

De bouwkavel wordt optimaal benut, waarbij aan de voorkant van het bedrijfsverzamelgebouw een strook van 7,00 meter bestrating wordt aangebracht.

Meerwerk opties:
Het is mogelijk om een aantal opties te kiezen voor uw bedrijfsunit welke dan direct in de bouw worden meegenomen.
Wij bieden u de volgende opties aan:
– Staalvoorbereiding t.b.v. verdiepingsvloer (door koper zelf aan te brengen houten vloer).
– Complete verdiepingsvloer inclusief staalvoorbereiding en houten trap.
– Geïsoleerde lichtstraat van ca. 1,50 x 5 meter.
– Elektrische bediening overheaddeur eventueel met handzender.
– Geïsoleerde betonvloer eventueel voorzien van vloerverwarmingsleidingen.

Nr. 1, oppervlak 186 m², koopprijs = VERKOCHT
Nr. 2, oppervlak 186 m², koopprijs = VERKOCHT
Nr. 3, oppervlak 186 m², koopprijs = VERKOCHT
Nr. 4, oppervlak 186 m², koopprijs = VERKOCHT
Nr. 5, oppervlak 186 m², = VERKOCHT.

Ook te huur € 1.050,- per maand.

Oplevering verwacht maart 2023.