De Bongerd 34, Rohel

€ 130.000 k,k.
Verkocht
Met gastenverblijf
Deel dit via:

In een oase van rust op dubbele kavel van maar liefst 839 m² staat dit goed onderhouden houten chalet met vrijstaand gastenverblijf en twee schuren. Het chalet is gelegen in kleinschalig recreatiepark in Rohel nabij bosrijke omgeving en op 1 km van het Tjeukemeer met veel watersport mogelijkheden en een ruime kinderstrand.

Indeling chalet: entree in de serre welke is voorzien van ramen rondom, vaste kastenwand en garderobe hoek, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken met losse koelkast, gasfornuis en geiser voor het warme water, slaapkamer met aansluitend de badkamer voorzien van douchehoek, toilet en wastafel met meubel. Er is nog een vliering aanwezig welke bereikbaar is via luik aan de buitenzijde van de woning.
Het gastenverblijf (De Klos) is voorzien van alle faciliteiten voor een zelfstandig gebruik, o.a. badkamer met toilet en douche, keuken met wasmachine-aansluiting en boiler voor het warme water, slaap/woonkamer met openslaande deuren naar zonnig terras. Naast het gastenverblijf is nog een schuur aanwezig met entree aan de achterzijde.

Algemeen: bouwjaar chalet 1987, gebruiksoppervlakte wonen chalet ± 56 m², gastenverblijf ± 17 m², inhoud chalet ± 126 m³, perceelgrootte 839 m². Het chalet is volledig geïsoleerd en is in 2000 uitgebouwd met de serre en destijds voorzien van compleet nieuwe dakbedekking met geïsoleerde aluminium dakplaten. Het chalet wordt verwarmd middels gevel gaskachels en het warm water middels een geiser. Het gastenverblijf heeft in de badkamer een elektrische kachel, een gevelkachel en een boiler. De dubbele kavel heeft nieuwe walbeschoeiing (ca. 5 jaar oud), diverse terrassen en mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren op eigen oprit. Achter het chalet staat een nieuwe houten overkapping waar het in het ochtendzonnetje heerlijk toeven is. Op het perceel is tevens een houten schuur aanwezig (gedoogd).
Servicekosten voor de V.v.E. bedragen ± € 90,- per jaar per kavel (reservering onderhoud pad, verlichting en brievenbussenhok). Tevens betaald de eigenaar een voorschot voor water welke naar verbruik wordt verrekend. Het perceel heeft een eigen meter voor gas, elektra en water en heeft een recreatieve bestemming. Het chalet is door de verwarming en goede isolatie tevens geschikt om in de wintermaanden te gebruiken.