De Bongerd 63, Rohel

€ 40.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Op kleinschalig recreatiepark “De Hoven” nabij het Tjeukemeer gelegen, vrijstaande stacaravan op 379 m² eigen grond. Het kleinschalige recreatiepark is makkelijk aan te rijden vanaf de Randstad. Voorzieningen zijn aanwezig in het naastgelegen dorp of op 10 minuten rijden in Joure en Heerenveen. De stacaravan staat heerlijk beschut en biedt veel privacy.

Indeling: entree, slaapkamer met 2 persoonsbed en vaste kastruimte, badkamer met douche, toilet en wastafel, open keuken voorzien van 4 pits gaskookstel en koelkast met vriesvak, eethoek met praktische indeling welke ook makkelijk om te bouwen is naar een 2 persoons bed, knusse en ruime woonkamer met bank in rondom, voorzien van veel praktische bergruimte.
Houten verblijfsruimte: mogelijkheid voor extra slaapplaatsen en chill ruimte voorzien van toilet en wastafel, ideaal voor de kinderen en gasten.

Algemeen: bouwjaar ± 1991-2000, gebruiksoppervlakte wonen ± 27 m², inhoud ± 55 m³ en perceelgrootte 425 m² (incl. bijbehorend aandeel in het pad van 46 m²). De stacaravan is beschut gelegen met een tuin gelegen op het Zuidoosten die veel privacy biedt en waar het heerlijk vertoeven is. De verwarming geschiedt middels een gaskachel en het warm water middels een geiser.
Achter de caravan is een houten verblijfsruimte aanwezig met extra bedden en eigen toilet en wastafel, waardoor extra gasten ook makkelijk kunnen aanschuiven. Tevens is er een houten berging voor de tuinspullen, fietsen ed. De bijdrage aan de VvE is € 100,- per jaar, dit betreft het lidmaatschap VvE de Bongerd, alsmede een voorschot op het waterverbruik. Kom kijken bij deze nette stacaravan (Type Ascot) en laat je verrassen door de rust en de omgeving.

Aanvaarding: in overleg (kan snel)