De Brekken 6-2, Joure

€ 950 per maand ex. BTW
Verhuurd
Deel dit via:

Op industrieterrein De Ekers te Joure bieden wij deze representatieve bedrijfsunit aan. De totale oppervlakte bedraagt 146 m² waarvan nu circa 100 m² als kantoor gebruikt wordt. Eenvoudig is de begane grond weer als werkplaats of opslagruimte te gebruiken. Door de strategische ligging van De Ekers aan de rijksweg A7 biedt dit volop kansen voor ondernemers om zich hier te huisvesten. De ruimte is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 4.2 als genoemd in het bestemmingsplan

Indeling begane grond: entree, hal, meterkast, 2 toiletten, archiefruimte, open kantoorruimte van 52m² met airconditioning welke ook in gebruik kan worden genomen als werkplaats of opslag. Op de plek van de overheaddeur is een vast kozijn geplaatst maar kan ook weer als overheaddeur gebruikt worden.

1e verdieping: kantoorruimte van circa 40m² met aanrechtblokje en airconditioning, vaste kast met CV opstelling, 2e kantoorruimte van 28 m² met airco-unit.

Kenmerken:
– Bouwjaar 2007;
– Afmeting begane grond: 7,65 x 9,50 meter;
– Afmeting 1e verdieping: 7,65 x 9,50 meter
– iedere kantoorruimte heeft een eigen airco-unit
– systeemplafond met verlichting;
– Heren en dames toilet;
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren
– Gestoffeerd
– Overheaddeur is aanwezig

Huurtermijn:
5 jaar

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen worden opgemaakt.