De Koevorde 2, Joure

€ 635.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Op bedrijventerrein De Ekers staat dit vrijstaande bedrijfspand bestaande uit 2 bedrijfshallen en kantoorruimte. Het object is in 2009 gerealiseerd en beschikt over vele hedendaagse voorzieningen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het buitenterrein is grotendeels verhard en de achterkant van het terrein is 10 meter diep en omheind. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van 686 cm. Er zijn mogelijkheden om het pand uit te breiden. Bedrijventerrein de Ekers is goed bereikbaar en heeft een snelle ontsluiting naar de nabijgelegen uitvalswegen.

Aan de voorkant bevindt zich de entree met receptie, toilet en toegang naar de uitgebreide toiletgroep en toegang naar de bedrijfsruimte. De hal aan de voorkant heeft een U-vormige indeling en is voorzien van 2 overhead deuren aan de voorkant. De 2 lichtstraten in het dak brengen veel licht naar binnen. Deze hal is ook voorzien van een entresol vloer. Aan de achterkant bevindt zich een tweede bedrijfshal welke middels een overhead deur van binnenuit te bereiken is en ook aan de zuidkant zijn 2 overhead deuren aanwezig. Ook hier zijn 2 lichtstraten aanwezig. De hal is via een zijentree te bereiken waardoor het ook geschikt is om los te verhuren.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met pantry aanwezig en zijn er 2 ruime kantoren/kantine aanwezig.

* Er is een groot zakelijke aansluiting aanwezig van 3 x 250 ampère.
* De overhead deuren zijn elektrisch bedienbaar.
* Persluchtleiding is in gehele pand aanwezig.
* Gehele hal is verwarmd.
* Led verlichting rondom het pand.
* Camera bewaking rondom het pand.
* Entresol kan worden overgenomen.

Oppervlakten
Perceelgrootte 2.121 m², totaal circa 785 m² vloeroppervlakte, bestaande uit ± 635 m² bedrijfshal, ± 75 m² entree, receptie, toiletgroep op de begane grond en ± 75 m² kantoorruimte met pantry op de verdieping.

Aanvaarding: in overleg.