De Wilster ongebouwd, Joure

Verkocht
Grenzend aan het water
Deel dit via:

12 WONINGEN KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN JOURE

JOURE, EEN DORP MET EEN STEDELIJK KARAKTER
In Joure ben je van alle gemakken voorzien. Er is een ruim aanbod van basisscholen en er zijn twee scholen voor voortgezet onderwijs. Er zijn diverse supermarkten en de Midstraat kent een ruim winkelaanbod (met vrij parkeren). Daarnaast heb je een ruime keuze aan sportverenigingen en culturele verenigingen.

Aan de noordoost kant van Joure ligt het uitbreidingsplan Wyldehoarne. Een prachtige wijk met veel groen, water en speelplekken voor kinderen.
Volgend jaar wordt daar een nieuwbouwproject gerealiseerd bestaande uit 12 woningen met een tuinligging op het oosten.
Tevens zijn de woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ze worden namelijk standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt.

De indeling van de woningen is als volgt:
Begane grond: entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, toegang naar de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar buiten, aan de voorzijde is de keuken gesitueerd.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping: via vaste trap toegang naar de zolderverdieping die qua indeling variëren, echter wel mogelijkheid bieden voor een 4e slaapkamer.
4 van de 12 woningen worden gebouwd met een garage, deze woningen zijn gelegen op de hoeken van de 2 blokken.

De aannemer die de 12 woningen in Wyldehoarne gaat bouwen is Bouwbedrijf Regeling Beerzerveld BV.
Een bekend familiebedrijf en sinds de jaren ’30 actief in de bouw. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van nieuw- en verbouwen van woningen en hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met dit project.

Op dit moment zijn er geen bouwnummers meer beschikbaar!