Heide 25, Sint Nicolaasga

€ 750.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Voor wie ruimte wil en geen buren in de directe nabijheid is dit een unieke kans! Deze instap klare woonboerderij op ruim 1,1 hectare eigen grond staat solitair in het overwegende agrarische buurtschap ‘Heide’ tussen Joure en Sint Nicolaasga en nabij Lemmer. De boerderij beschikt over 67 zonnepanelen en is nagenoeg energieneutraal. Tevens staan er een voormalige Hollandse stal en grote voormalige ligboxenstal, welke nu dienst doet als caravanstalling. Door de hoeveelheid grond die erbij aanwezig is biedt het zeer goede mogelijkheden om paarden of ander (klein)vee te houden. Aan de achterzijde kunt u genieten van een prachtig stuk natuur waarbij de reeën in de achtertuin lopen.

Indeling: hal met toilet, kelder, L-vormige woonkamer met eiken plankenvloer, palletkachel en schuifdeuren naar de moderne uitgebouwde woon-/eetkeuken (± 42 m²) voorzien van antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming, kookeiland, diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar ruim terras met weids uitzicht.
Eveneens op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer met 2e toilet, dubbele douche, dubbele wastafel en ligbad, slaapvertrek met kastenwand, kantoor en een royale bijkeuken met lucht warmtepomp, wasmachineaansluiting, aanrecht met spoelbak en toegang tot de tuin.
1e Verdieping: ruime overloop, 4 slaapkamers met vaste kasten en een 3e toilet.
2e Verdieping: via vlizotrap bereikbare zolderberging.

De stacaravan op het perceel kan multifunctioneel gebruikt worden.
De 2 schuren betreffen een royale Hollandse stal en een moderne ligboxenstal (voormalige veestalling met 250 m³ mestopslag) van respectievelijk 20 m x 20 m en 16,5 m x 26,5 m in gebruik voor hobbydoeleinden en zijn voorzien van betonvloeren.

Algemeen: bouwjaar 1967, inhoud ± 800 m³, woonoppervlakte 279 m², perceelgrootte 1.11.23 ha. De woning is verbouwd in 1996 en 2009, is zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerd en voorzien van glasvezel kabel. Verwarming middels een lucht warmtepomp met 260 liter boiler welke in 2018 is geplaatst. De keuken en badkamer zijn beiden in 2009 geplaatst en zijn voorzien van vloerverwarming. Ook de overige ruimtes beneden zijn voorzien van vloerverwarming m.u.v. de woonkamer en de hal.
Op dit moment rust er een agrarische bestemming op het perceel en de gemeente is welwillend om er een woonbestemming (voormalig boerderij) op te vestigen.

Aanvaarding: in overleg.