Hollandiastraat 50, Scharsterbrug

€ 775.000 k.k.
Deel dit via:

Vrijstaande unieke woonboerderij met circa 400 m² bedrijfsruimte gelegen aan de doorgaande weg in Scharsterbrug, een pand met historie en geschikt voor multifunctioneel gebruik. Deze boerderij uit 1946 was in het verleden het café van Scharsterbrug. In de loop der jaren heeft de boerderij verschillende bestemmingen gehad maar feit is dat het een uniek object betreft met een riante woning en mooie bedrijfsruimte aan de achterzijde en dat allemaal gelegen op een perceel van 2.799 m². Het pand is in de afgelopen 2 jaar gemoderniseerd.

Indeling: originele entree aan de zijkant van de woning. Thans is de hoofdentree aan de voorzijde met hal en toilet, verblijfsruimte met lichtstraat welke toegang geeft naar tussenhal richting de bedrijfsruimte (uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis), woonkamer aan de voorzijde met houtkachel en toegang naar de slaapkamer en de tussenhal met aansluitend de badkamer voorzien van jacuzzi, wastafel met meubel, douche en toilet. Tevens is vanuit de woonkamer de oorspronkelijke hal te bereiken welke is voorzien van de de trapopgang met kelderkast, woonkeuken met diverse vaste kasten, keuken in L-vorm voorzien van koelkast, vaatwasmachine, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Bijkeuken met wasmachine-/droger aansluiting en vaste kast voorzien van de C.V. opstelling en de boiler, toegang naar de bedrijfsruimte achter de woning met bar/open keuken. Hal met overheaddeur, diverse bergingen toilet en eigen C.V. installatie. Tweede overheaddeur is te vinden in de werkplaats/berging aan de achterzijde.
1e Verdieping: Ruime en lichte overloop met dakraam, vaste kast, 5 slaapkamers en een badkamer met douchehoek, toilet en wastafel met meubel.
Zolder: via vlizotrap te bereiken zolderberging. In het bedrijfsgedeelte is ook een zolderberging aanwezig.

Algemeen: bouwjaar 1946, gebruiksoppervlakte wonen ± 299 m² (excl. de bedrijfsruimte), inhoud ± 2.600 m³ en perceelgrootte 2.799 m². De woonboerderij is traditioneel gebouwd in 1946 en is voorzien van spouwmuurisolatie, dubbele beglazing met grotendeels kunststof kozijnen en dakisolatie. Verwarming middels een dubbele C.V. installatie, een voor de woning en een voor de bedrijfsruimte en elektrische boiler voor het warme water in de woning. De woonkamer heeft een houtkachel en in de bedrijfsruimte is deels vloerverwarming aanwezig. Het terrein aan de achterzijde is recent opnieuw verhard en voorzien van een schutting. Achter deze schutting is nog een perceel aanwezig welke nog niet is ingericht. Op het pad naar het achterterrein heerst een recht van overpad om naar zijn garageboxen te kunnen komen. Eventueel zijn de garages te koop. Het dak van de bedrijfsruimte is voorzien van 44 stuks zonnepanelen. Het perceel is gelegen nabij open vaarwater “Scharsterrijn”, en tevens nabij de passantenhaven van Scharsterbrug.