Houtvaartweg 77 – kavel 221, Boornzwaag

€ 200.000 V.O.N.
Verkocht
aan open vaarwater
Deel dit via:

Op één van de mooiste plekjes met vrij uitzicht in het gemoedelijke park “Watersportpark Scharsterrijn”, staat deze stacaravan aan open vaarwater met een eigen aanlegsteiger van 13 meter op een royale kavel van 254 m². Het betreft een hoekkavel, zodat er de hele dag van de zon kan worden genoten. Er is een brug loze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese meren. Permanente bewoning en/of verhuur zijn niet toegestaan.

De afmeting van de caravan is 9,70 x 2,91 meter. Via het terras bereikt u de entree naar de woonkamer met 2 persoons bedstede en een open keuken met eenvoudig keukenblok. Aan de achterkant van de caravan bevindt zich het toilet en een slaapkamer. Er is geen douche aanwezig, maar vlakbij de caravan is een sanitair gebouw aanwezig.

Verwarming middels een gaskachel en warm water middels een boiler. Alle openslaande ramen zijn voorzien van horren. In 2012 zijn er een nieuwe walbeschoeiing en een nieuwe steiger gerealiseerd. Eind 2022 is er walbeschoeiing aangelegd om ‘de haven’ die onderdeel was van het kavel af te sluiten met als doel deze op te vullen met zand om een grotere tuin te realiseren. De kavel beschikt over een eigen parkeerplaats en een vrijstaande berging van circa 2,80 x 1,5 meter. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een prachtige ligging aan open vaarwater. De caravan heeft een bouwjaar van ± 1970. De staat van de caravan en de berging zijn matig. Het was de bedoeling van de eigenaren om een nieuwe berging en chalet te realiseren.

“Watersportpark Scharsterrijn” is gelegen in Boornzwaag, in het hart van de gemeente De Fryske Marren op ongeveer 2 km afstand van Langweer. Er is een directe verbinding zonder bruggen met de Langweerder Wielen van waaruit geheel waterrijk Friesland gemakkelijk te bevaren is. Elk perceel ligt direct aan het water en heeft een eigen steiger.

Het recreatiepark heeft de juridische vorm van een Coöperatieve Vereniging. Dat betekent dat de leden gezamenlijk bepalen en verantwoordelijk zijn hoe er met het gebruik van land, water en financiële middelen van de vereniging wordt omgegaan. De parkkosten bedragen ongeveer € 1.100,- per jaar. Voor 2024 is dit reeds betaald. De kavel is voorzien van eigen gas-, water- en elektriciteitsaansluiting en wordt overgedragen inclusief inboedel, gedeeltelijke inventaris, zwemtrap en twee zeilboten incl. een buitenboordmotor.

Voor nadere info over het park: https://www.scharsterrijn.nl

Aanvaarding: in overleg.