Houtvaartweg 77 kavel 91, Boornzwaag

€ 120.000 V.O.N.
Verkocht
aan open vaarwater
Deel dit via:

Unieke locatie direct bij de Langweerder Wielen!
Op “Recreatiepark Houtvaart” staat deze stacaravan aan open vaarwater met eigen aanlegsteiger van circa 10 meter met een brugloze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese meren. Permanente bewoning en/of verhuur zijn niet toegestaan.

De afmeting van de caravan is 12,00 x 3,00 meter en bestaat uit:
entree, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken (2011) met 4 pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap, 3 slaapkamers waarvan één met stapelbed en vaste kast en één met 2-persoonsbed, badkamer met douchehoek, wastafel, toilet en designradiator.

Verwarming middels een gaskachel en en warm water middels een Junkers geiser. Alle ramen zijn voorzien van horren en de ramen aan de zijgevel zijn voorzien van zonwering. De elektrische installatie heeft 2 groepen. Op het park is geen WIFI aanwezig. Eind 2022 is er een nieuwe walbeschoeiing aangelegd. De kavel beschikt over een eigen parkeerplaatsen en een vrijstaande berging van circa 2,80 x 1,5 meter. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een prachtige ligging aan open vaarwater. De caravan heeft een bouwjaar van 1978, maar is altijd goed onderhouden. Het platte dak is ca. 5 jaar oud en onlangs is de caravan geschilderd.

“Recreatiepark Houtvaart” is gelegen in Boornzwaag, in het hart van de gemeente De Fryske Marren. Er is een directe verbinding zonder bruggen met de Langweerder Wielen van waaruit geheel waterrijk Friesland gemakkelijk te bevaren is. Elk perceel ligt direct aan het water en heeft een eigen steiger.

Het recreatiepark heeft de juridische vorm van een Coöperatieve Vereniging. Dat betekent dat de leden gezamenlijk bepalen en verantwoordelijk zijn hoe er met het gebruik van land, water en financiële middelen van de vereniging wordt omgegaan. De parkkosten bedragen € 700,- per jaar. Voor 2023 is dit betaald. De kavel is voorzien voorzien van eigen gas, water en elektriciteitsaansluiting en wordt overgedragen inclusief inboedel en inventaris.

Voor nadere info over het park: https://www.recreatieparkhoutvaart.nl

Aanvaarding: in overleg.