Houtvaartweg 79 kavel 31, Boornzwaag

€ 155.000 v.o.n.
Verkocht
aan open vaarwater
Deel dit via:

Op “Recreatiepark Houtvaart” staat deze stacaravan met een houten schuur waar een extra slaapmogelijkheid gecreëerd is. De kavel ligt aan open vaarwater met een eigen aanlegsteiger van maar liefst 10 meter. Vanaf de eigen aanlegsteiger is er een brugloze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese Meren. Permanente bewoning en/of verhuur zijn niet toegestaan.

De afmeting van de caravan is 11,70 x 4,00 meter en de indeling is als volgt:
Entree aan de zijkant, woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin, zithoek en eethoek, open keuken voorzien van koel-vries combinatie, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en losse magnetron, vaste kast met de C.V. opstelling, slaapkamer met vaste kastenwand en slaapkamer met 2 x een 1 persoons bed en vaste kast, badkamer met douchehoek, toilet en wastafel.
De stacaravan heeft een C.V. ketel (Bosch, 2005) voor het warm water en de verwarming, de caravan is omkleed met kunststof en heeft een bouwjaar van 1995 (Houtbouw Klein Paradijs Apeldoorn). De kozijnen zijn eveneens van kunststof met dubbel glas.

De afmeting van de houten schuur is 3,45 x 2,70 meter en is voorzien van een slaapkamer met stapelbed en een bergruimte met wasmachine aansluiting.

Op de eigen kavel is een parkeerplaats aanwezig en door de ligging van de kavel aan het begin van het park zijn tevens de algemene parkeerplaatsen van het park direct om de hoek gelegen. De kavel heeft een beschutte ligging met rondom groenvoorzieningen. De kavel heeft een totale grootte van ± 225 m².

“Recreatiepark Houtvaart” is gelegen in Boornzwaag, in het hart van de gemeente De Fryske Marren. Er is een directe verbinding zonder bruggen met de Langweerder Wielen van waaruit het gehele Friese Merengebied is te bereiken.

Het recreatiepark heeft de juridische vorm van een Coöperatieve Vereniging. Dat betekent dat de leden gezamenlijk bepalen en verantwoordelijk zijn hoe er met het gebruik van land, water en financiële middelen van de vereniging wordt omgegaan. Je wordt dus geen eigenaar van de grond en betaalt ook geen kosten koper, maar je koopt de opstal (stacaravan met verblijfsruimte) en het lidmaatschapsrecht. De parkkosten bedragen €250,- per jaar. De kavel heeft eigen voorzieningen met betrekking tot gas, water en elektriciteit.

Voor nadere informatie over het park: https://www.recreatieparkhoutvaart.nl

Aanvaarding: in overleg.