Houtvaartweg 79 kavel 32, Boornzwaag

€ 155.000 v.o.n.
Verkocht
aan open vaarwater
Deel dit via:

Op “Recreatiepark Houtvaart” staat deze stacaravan met houten blokhut welke als extra verblijfsruimte is ingericht met een schuurgedeelte. De kavel ligt aan open vaarwater met een eigen aanlegsteiger van maar liefst 12,5 meter. Vanaf de eigen aanlegsteiger is er een brugloze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese Meren. Permanente bewoning en/of verhuur zijn niet toegestaan.

De afmeting van de caravan is 10,00 x 3,10 meter en de indeling is als volgt:
Entree, woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras en de tuin, open keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, losse koelkast en een geiser voor het warme water voor zowel de douche als de keuken, hal, slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en meterkast, badkamer met douchehoek, toilet, wastafel en elektrische kachel,
De stacaravan wordt verwarmd door een gaskachel. Aan de achterkant van caravan is een extra entree, maar deze wordt bijna niet gebruikt.

De afmeting van de verblijfsruimte is 7,25 x 3,10 meter en is voorzien van een slaapkamer met stapelbed, verblijfsruimte met openslaande deuren naar de zonnige tuin en badkamer met douche, toilet en wastafel. Naast de verblijfsruimte is een schuur met meterkast en boiler voor het warme water.
De verblijfsruimte wordt verwarmd door een elektrische kachel.

Op de eigen kavel is een parkeerplaats aanwezig en door de ligging van de kavel aan het begin van het park zijn tevens de algemene parkeerplaatsen van het park direct om de hoek gelegen. De kavel heeft een beschutte ligging met rondom groenvoorzieningen. De totale kavel heeft een grootte van ± 281 m².

Het bouwjaar van de caravan is niet precies bekend maar zal van ca. 1990 zijn. De dakbedekking van zowel de caravan als de verblijfsruimte is van bitumen.

“Recreatiepark Houtvaart” is gelegen in Boornzwaag, in het hart van de gemeente De Fryske Marren. Er is een directe verbinding zonder bruggen met de Langweerder Wielen van waaruit het gehele Friese Merengebied is te bereiken.

Het recreatiepark heeft de juridische vorm van een Coöperatieve Vereniging. Dat betekent dat de leden gezamenlijk bepalen en verantwoordelijk zijn hoe er met het gebruik van land, water en financiële middelen van de vereniging wordt omgegaan. Je wordt dus geen eigenaar van de grond en betaalt ook geen kosten koper, maar je koopt de opstal (stacaravan met verblijfsruimte) en het lidmaatschapsrecht. De parkkosten bedragen €250,- per jaar. De kavel heeft eigen voorzieningen met betrekking tot gas, water en elektriciteit.

Voor nadere informatie over het park: https://www.recreatieparkhoutvaart.nl

Aanvaarding: in overleg.