Houtvaartweg 79 kavel 40, Boornzwaag

€ 165.000 V.O.N.
Verkocht
Aan open vaarwater
Deel dit via:

Unieke locatie direct bij de Langweerder Wielen!
Op “Recreatiepark Houtvaart” staat deze moderne stacaravan aan open vaarwater. Vanaf de eigen aanlegsteiger van circa 10 meter is er een brugloze verbinding naar de Langweerder Wielen en naar de overige Friese meren. Permanente bewoning en/of verhuur zijn niet toegestaan.

De afmeting van de caravan is 11,95 x 3,40 meter en bestaat uit:
entree, woonkamer met schuifpui naar het verhoogde vlonder terras, open keuken met nieuwe inbouwkeuken voorzien van elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast, 2 slaapkamers met stapelbed en vaste kast, 3e slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed en ook hier is een vaste kast aanwezig. De vernieuwde badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafelmeubel.

Verwarming middels een gaskachel en en warm water middels een Vaillant geiser. De stacaravan is volledig geïsoleerd en de kamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

De kavel beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen en een houten berging van circa 3 x 3 meter. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een ruim vlonderterras met zonnescherm en een heerlijk terras aan het water. De caravan is circa 20 jaar oud en is 2 jaar geleden geschilderd. Op het dak van de caravan en de berging is nieuwe dakbedekking (type epdm) geplaatst.

“Recreatiepark Houtvaart” is gelegen in Boornzwaag, in het hart van de gemeente De Fryske Marren. Er is een directe verbinding zonder bruggen met de Langweerder Wielen van waaruit geheel waterrijk Friesland gemakkelijk te bevaren is. Elk perceel ligt direct aan het water en heeft een eigen steiger.

Het recreatiepark heeft de juridische vorm van een Coöperatieve Vereniging. Dat betekent dat de leden gezamenlijk bepalen en verantwoordelijk zijn hoe er met het gebruik van land, water en financiële middelen van de vereniging wordt omgegaan. De parkkosten bedragen € 250,- per jaar. Voor 2022 is dit betaald. De kavel is voorzien voorzien van eigen gas, water en elektriciteitsaansluiting.

Voor nadere info over het park: https://www.recreatieparkhoutvaart.nl

Aanvaarding: in overleg.