It Hof 22, Goingarijp

€ 200.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

In het oude centrum van Goïngarijp staat deze 2-onder-1-kap woning met vrijstaande houten schuur (3,3 x 7,1 m). Goïngarijp is een kleinschalig watersportdorp nabij Joure met open vaarverbinding naar het Friese Meren gebied. Zomers zijn er veel watersporters in en om het dorp.

Indeling: entree, hal met meterkast en trapkast, badkamer met douchehoek, toilet en wastafel, woonkamer met gaskachel, dichte eenvoudige keuken, tochtportaal naar de achterdeur met kastruimte.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten.
2e Verdieping: via losse trap te bereiken vliering met bergruimte.

Algemeen: bouwjaar 1964, gebruiksoppervlakte wonen ± 79 m², inhoud ± 238 m³ en perceelgrootte 284 m². De woning is deels voorzien van dubbel glas. In de woonkamer is een gaskachel aanwezig voor de verwarming en het warm water gaat middels een geiser (Vaillant, eigendom). Het afwerkingsniveau van deze woning is eenvoudig en een nieuwe eigenaar kan alles volledig naar eigen smaak maken.

Het landelijk gelegen watersportdorp biedt tal van mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Wandelen in de omgeving door de prachtige landerijen en langs het water van de Goïngarijpster Poelen, zeilen over de Friese Meren, etc. Maar ook in de eigen tuin (op het zuiden) is het heerlijk genieten. Joure is dichtbij en heeft alle voorzieningen zoals scholen, supermarkten, winkels, sportvoorzieningen, etc.

Aanvaarding: kan spoedig