Midstraat 1-1A, Joure

€ 375.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Aan het begin van de bruisende winkelstraat staat dit karakteristieke winkelpand met geheel gemoderniseerd en stijlvol appartement. Het appartement beschikt aan de achterkant over een ruim dakterras en een berging. Het gebouw is gesplitst in 2 appartementsrechten en wordt in zijn geheel verkocht.

Indeling winkel:
De winkelruimte is circa 6 meter breed, 14 meter diep en bestaat uit een entree in het midden van het pand met daarachter de winkelruimte, pantry en toilet. Deze ruimte is verhuurd en wordt geleverd met een 5-jarig huurcontract.

Via de af te sluiten poort aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de trap naar het appartement.

Indeling appartement:
entree, woonkamer met 2 vaste kasten en 2 elektrische dakramen, open keuken met industriële inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, 4 pits inductie kookplaat, koelkast en oven. Badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, ruime slaapkamer met achter-entree naar het dakterras. De achtergevel dient nog gerenoveerd te worden.

Algemeen: bouwjaar 1880, appartement 2020, inhoud ± 502 m³, gebruiksoppervlakte wonen ± 66 m², winkelruimte ± 86 m², perceelgrootte 158 m², het appartement is volledig geïsoleerd. Aan de achterkant is een zeecontainer geplaatst van circa 16 m² welke dienst doet als berging en gebruikt wordt als dakterras. Verwarming en warm water middels gezamenlijke HR combiketel (ca. 7 jaar oud). Het appartement en de winkel beschikken over vloerverwarming.

Van de winkel zijn geen foto’s beschikbaar en die laten we graag zien tijdens een bezichtiging.

Aanvaarding: in overleg.